Persondatapolitik

For at kunne handle på webshoppen dogoteka.dk skal du lade dig registrere med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. 

Vi registrerer dine oplysninger for at kunne levere varen til dig, og opbevarer dem efterfølgende for at kunne yde hjælp og service der tager udgangspunkt i tidligere ordrer. Personoplysningerne samt hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
Når der indsamles personoplysninger gennem ordrer på vores webshop sker dette altid med afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, når du accepterer vores handelsbetingelser ved køb på hjemmesiden. Ydermere vil du til hver en tid kunne blive informeret om præcis hvilke informationer der indsamles og hvorfor, samt gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i gældende lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse herved rettes til vores kundeservice via e-mail: jnb2san.import@gmail.com 

Personoplysninger der indtastes i forbindelse med køb på dogoteka.dk behandles af JNB Import og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med dansk ret.
JNB Import har en række leverandører af ydelser (databehandlere) som opbevarer og behandler oplysninger:
-    Mono.net – Leverandør af webshoppen dogoteka.dk og har alle oplysninger vedr. din ordre samt kundeoplysninger.
-    NETS – Databehandler af dine kortoplysninger i forbindelse med betaling
-    Mobilepay – Databehandler af dine kortoplysninger i forbindelse med betaling
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregivelse af data i forbindelse med salg vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.


Ejer af, og direktør for, JNB Import har adgang til de oplysninger, der registreres ved køb.
Den dataansvarlige hos JNB Import er Bo Jensen